Art of Fashion

Tavaszi Pandora ízelítő

2013.03.07.

Zamira

A Pandora tavaszi kollekciójában a cseresznyevirágok nőies pompája, az elvarázsolt tündérmesék hangulata és a hercegnők bájos eleganciája köszön vissza - hangzik a sajtóanyag. Ez azért érdekes, mert még egy betűt sem olvastam el a háttéranyagból, mindössze a képeket böngésztem, amikor beugrott az Alice Csodaországban. Fogalmam sincs, hogy van-e tényleges kapcsolat Alice és a szóban forgó Pandora kollekció között - valószínűnek tartom, hogy inkább nincs - nekem viszont a kampányfotók kapcsán valami megmagyarázhatatlan módon az "Alice belesik a lyukba és egy szobácskában találja magát" jelenet jutott az eszembe.

Node, igazából mindegy is, hogy én mire asszociálgatok, mivel ez nem változtat a lényegen: az ékszerek ismét gyönyörűek! Pasztellszínű tűzzománcok, édesvízi tenyésztett gyöngyök, drágakövek, aranydíszítések, muránói üveg és sterling ezüst - az anyaghasználat tehát a már jól megszokott módon ezúttal is nagyon gazdag, a különböző charm-ok, ezüst láncok, szövet- és bőrszíjak kombinálásával pedig a lehetséges kimenetelek száma gyakorlatilag végtelen.

További információkért látogassatok el a Pandora weboldalára ITT.

 

pand1.jpg

pand2.jpg

pand3.jpg

pand4.jpg

pand5.jpg

pand6.jpg

pand7.jpg

pand8.jpg

pand9.jpg

pand10.jpg

pand11.jpg

pand12.jpg

pand13.jpg

pand14.jpg

pand15.jpg

pand16.jpg

pand17.jpg

pand18.jpg

pand19.jpg

pand20.jpg

pand21.jpg

pand22.jpgpand23.jpg

pand24.jpg

pand25.jpg


 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása