Art of Fashion

Couture 2013 tavasz Vol3.

2013.02.07.

Zamira

A soron következő Dior és Chanel couture egyaránt a beauty koncepció miatt a kedvencem. A kristályos Dior ajkak, egy nagyon vékony tusvonallal kísérve lenyűgözően hatnak, Lagerfeld hálós-csipkés pillái, drámai fekete sminkkel pedig mágnesként vonzzák a tekintetet. Ami a kollekciókat illeti, a Dior-nál visszaköszönnek a klasszikus vonalak, kifinomult, lágy és nőies minden darab. Mivel az ihletet a virágok, vidéki kert hangulata adta, így több virágos, színes ruha is van a kollekcióban.

A Chanel-t tekintve tipikus Lagerfeld. Bárhol, bármikor felismerném.... Őszintén szólva, kicsit olyan érzésem van, mintha minden szezonban akarna valami fűszert, viszont ez nem mindig sül el jól... Mint például most sem... Túl sok minden történik: erőteljes smink, hatalmas tollkupaccal a fej oldalán - ez eddig oké és imádom, viszont a csizma és a kesztyű... Erőlködnöm kell, hogy kihámozzam a ruha részleteit, mert annyira zsúfolt az összkép, pedig a ruhák többsége szép!

 

cdior1.JPGcdior2.JPG

cdior3.JPGcdior4.JPG

cdior5.JPGcdior6.JPG

cdior.JPGcdior8.JPG

cdior9.JPGcdior10.JPG

cdior11.JPGcdior12.JPG

cdior13.JPGcdior14.JPG

cdior15.JPGcdior16.JPG

cdior17.JPGcdior18.JPG

 

 

chanel1.JPGchanel2.JPG

chanel30.JPGchanel3.JPG

chanel4.JPGchanel5.JPG

chanel6.JPGchanel7.JPG

chanel8.JPGchanel9.JPG

chanel10.JPGchanel11.JPG

chanel12.JPGchanel13.JPG

chanel14.JPGchanel15.JPG

chanel16.JPGchanel17.JPG

pics via Style.com

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása