Art of Fashion

Februári MAC hírek

2013.01.29.

Zamira

Vizsgaidőszak vége, a fáradalmak utáni pihenés vége, úgyhogy újult erővel ismét jelentkezem, első körben a MAC februári újdonságaival. Számomra a legizgalmasabb a "szemöldök kollekció", mely minden szükséges eszközt a rendelkezésünkre bocsájt a tökéletesen formázott szemöldök megvalósításához. Én speciel már rengeteg terméket kipróbáltam, de a MAC szemöldökceruzája magasan vezeti a toplistámat, mivel pillanatok alatt hibátlan, abszolút természetesnek tűnő szemöldököt lehet vele varázsolni. Egyébként szerintem a kollekció nagy része állandó, kivéve a duók - ezek csak limitált kiadásban készültek. 

Szintén februári újdonság a Pro Longwear Paint Pot, mely csillámos, krémes formulája fényes, gyöngyházszerű hatást biztosít. Nyolc, dúsan pigmentált árnyalattal érkezik az üzletekbe.

Végül, de nem utolsó sorban, a VIVA GLAM is tartogat egy kis újdonságot. Továbbra is Nicki Minaj a kollekció arca, viszont egy új, pasztell-levendula rózsaszín árnyalatú, limitált kiadású rúzs és szájfény is debütál februárban. Nem lehet elégszer megemlíteni, hogy a VIVA GLAM termékek vásárlásából befolyó összeget a MAC 100%-ban a saját alapítású, AIDS betegek segítését szolgáló alapítvány javára fordítja.

Ajánlom figyelmetekbe továbbá a MAC magyar honlapját (ITT)!

 

macfeb1.jpg

macfeb2.jpg

macfeb3.jpg

macfeb4.jpg

BROW DUO

BLONDE Omega (matt) Soba (szatén)

REDHEAD Cork (szatén) Espresso (mat)

BRUNETTE Coquette (szatén) Brun (szatén)

8 500 Ft

FLUIDLINE

5 500 Ft

FLUIDLINE BROW GELCREME

5 500 Ft

SZEMÖLDÖKCERUZA

5 200 Ft

FÉSŰS SZEMÖLDÖKCERUZA

5 400 Ft

SZEMÖLDÖKCSIPESZ

8 900 Ft

208-as ECSET

6 500 Ft

macfeb5.jpg

PRO LONGWEAR PAINT POT

CHILLED ON ICE Fényes fehér arany

LET'S SKATE! Csillámos világos pink

VINTAGE SELECTION Fényes piszkos barack

LET ME POP Fényes világos réz

ANTIQUE DIAMOND Fényes olívás szürke

DANGEROUS CUVÉE Fényes jeges szürke

FROZEN VIOLET Fényes lilás-szürke

BLACKGROUND Sötétszürke színes csillámokkal

5 900 Ft

242-es ecset

7 800 Ft

macfeb6.jpg

macfeb7.jpg

RÚZS 5 600 Ft

SZÁJFÉNY 5 300 Ft

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása