Art of Fashion

Játékra fel! Nyerj Nemesi Anna angyalkás gyűrűt!

2012.12.16.

Zamira

Nemesi Anna munkásságáról már olvashattatok ITT a blogon, most pedig nyerhettek egy karácsonyi spirituszhoz tökéletesen passzoló angyalkás gyűrűt! Ha Te szeretnél lenni az a szerencsés, aki megnyeri, akkor nem kell mást tenned, csak válaszolj helyesen a kérdésünkre és a jó választ beküldők között 2012. december 24-én kisorsoljuk a nyertest! A helyes választ a Nemesi Anna Jewellery Facebook oldalán (ITT) találjátok, úgyhogy gyorsan dobjatok rá egy lájkot! A játékot az Art of Fashion Facebook oldalán találjátok (itt) Social Poll néven. Az alkalmazásért külön köszönet a Be Social-nek.

Fontos: A nyertes értesítésére e-mailen keresztül kerül majd sor. Amennyiben a nyertes egy héten belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy újabb sorsolás következik.

 

nemesi.jpg

 

Ez a játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

A játékot az Art of Fashion Facebook oldalán (itt) találjátok Social Poll néven. Az alkalmazásért külön köszönet a Be Social-nek.

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása