Art of Fashion

The Great Gatsby

2012.12.06.

Zamira

A nagy Gatsby sztoriért gimi óta rajongok, amikor kötelező formájában találkoztam vele első ízben, viszont, hogy azóta hányszor olvastam újra - immár kedvencként - még csak megtippelni sem tudom. Valószínűleg Fitzgerald-nak köszönhetem a korszak iránti végtelen szerelmem kibontakozását, legyen szó a zenéről, a táncról és legfőképpen a divatról. Maszkulin sikk, egyszerű szabásvonalak, rojtok, bubi frizura, marcell hullám, fejpántok, kis kalapok... Nem véletlenül várom már jó ideje tűkön ülve a legújabb adaptációt, DiCaprio főszereplésével... Addig is erősen ajánlom figyelmetekbe a korábbi, Robert Redford változatot!

A Great Gatsby azonban többek között nem csak egy új filmet inspirált, hanem egy nagyszerű fotóanyagot is. A blogon szokatlan módon, ezúttal a férfiak vannak középpontban - makulátlan öltönyök, cipők, karóra, burzsuj hangulat... Én imádom...

PS: A hangulat kedvéért, poszt végén a DiCaprio trailer.

 

gg1.jpg

gg2.jpg

gg3.jpg

gg4.jpg

gg5.jpg

gg6.jpg

gg7.jpg

gg8.jpg

gg9.jpg

gg10.jpg

gg11.jpg

gg12.jpg

gg13.jpg

gg14.jpg

gg15.jpg

 


pics via DS

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása