Art of Fashion

Játékra fel! Nyerj Beautyrobic bérletet!

2012.11.28.

Zamira

Éppen a lábtörésem előtt néhány nappal ismerkedtem meg a Beautyrobic mozgásformával, melynek azonnal nagy rajongója lettem. Már alig várom, hogy végre lekerüljön a lábamról a pink csizma és újra mehessek a csajokhoz edzeni, de addig is ITT olvashatjátok az élménybeszámolómat. Sőt, akár személyesen is kipróbálhatjátok, ugyanis a Beautyrobic jóvoltából két darab 5 alkalmas és egy darab 10 alkalmas bérlet várja gazdáját! Mit kell tenned, hogy Tied legyen az egyik bérlet?

 

beautyrobic.jpg


1. Először is nyomj egy lájkot a poszt végén, ha tetszik a játék!

2. Mivel a játék a Beautyrobic és az Art of Fashion rajongóinak szól, így bizonyosodjon meg róla, hogy mindkét oldalt lájkoltad! Beautyrobic ITT, Art of Fashion ITT.

3. Válaszold meg helyesen a feltett kérdést. Válaszodat e-mail-ben küld el az artoffashion@live.com e-mail címre!

 

A játék menete:

A játék két hullámban zajlik, először az 5 alkalmas bérletekért, majd végül a 10 alkalmas bérletért. Az első kérdés válaszának beküldési határideje: 2012. december 2. éjfél. Sorsolás hétfőn, amikor is érkezik a második kérdés. Íme az első kérdés:

Hány fokos teremben tartják a Beautyrobic órákat?

 

252271_381203565301381_1194182848_n.jpg

 

Ez a játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

kép via Beautyrobic Facebook

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása