Art of Fashion

Mai cuki: a divatvilág Disney módra

2012.11.20.

Zamira

A Barney's New York a Disney-vel karöltve elkészítette a legcukibb karácsonyi divatvideót, amit valaha láttam! Minnie, Daisy, Hófehérke, Szörnyella de Frász, Tiana hercegnő és persze a srácok - Goofy és Mickey a legmenőbb designer cuccokban, például Lanvin, Balmain, Dolce & Gabbana, Balenciaga - lejtenek végig a kifutón. Természetesen a legkritikusabb szempárok kísérik figyelemmel lépéseiket - többek között Carine Roitfeld, Emanuelle Alt, Franca Sozzani, Daphne Guinness, de a divatbemutatókon gyakorta megjelenő Sarah Jessica Parker és Gaga sem maradhatott le. Felbukkan a videóban továbbá két legendás modell, Naomi Campbell és Linda Evangelista, a zseniális sminkes, Pat McGrath, de Steven Meisel és Mario Sorrenti is elkattint néhány képet. Személyes kedvencem a mosolygós Alber Elbaz hatalmas piros csokornyakkendőjével, de a teljes celeblistát megnézhetitek a videóra kattintva.

Az Electric Holiday kollekció darabjait, melyben a naplótól kezdve a telefontokon, a nyalókán át a karácsonyi égőig sok minden megtalálható,  megtekinthetitek a Barney's honlapján (ITT).

 

disney1.jpg

disney2.jpg

disney3.jpg

disney4.jpg

disney5.jpg

disney6.jpg

disney7.jpg

disney8.jpg

 

pics via TL

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása