Art of Fashion

Csuzdi wired bags

2012.11.14.

Zamira

Sohasem gondoltam volna, hogy a vasalózsinór és a táska házassága lehetséges, de láss csodát Csuzdi Judit rácáfolt kételyeimre! De még hogy?! Judit megalkotta a legvagányabb funky táskákat, amikhez valaha volt szerencsém. Divattervezést tanult, így eleinte ruhákkal foglalkozott, de ezen a területen nem tudta karakteres egyéniségét kiteljesíteni. Egy váratlan pillanatban meglátott egy vasalózsinórt, jött az isteni szikra és elkészült az első Csuzdi táska. Eddig kézműves technikával készültek a táskák egy kis varrodában, de most fog debütálni az első ipari gyártási technológiával készült széria, ami ráadásul szociális foglalkoztatásban dolgozó képzett bőrdíszművesek keze munkáját dicséri, akik csökkent munkaképességű kiváló szakemberek.

"A szemtelenül szabad, vidám darabok, amelyek ötvözik a pop art világát napjaink urbánus kultúrájának életérzésével, egyfajta fricska, játékos, frivol lázadás a konvencionális ellen, mégis gyakorlatilag minden korosztálynak szólnak. Tiniktől az egyetemistákig, a fiatalos divatot kedvelő, bevállalós középkorúakig. Könnyed, mégis impulzív felelőtlenségük egyszerre provokál, ugyanakkor az örök fiatalt hozza elő a divat iránt nyitott nagyközönségből."


A Csuzdit megtaláljátok Facebook-on (ITT).

 

csuzdi1.jpg

csuzdi2.jpg

csuzdi3.jpg

csuzdi4.jpg

csuzdi5.jpg

csuzdi6.jpg

csuzdi7.jpg

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása