Art of Fashion

Hangolódás az ünnepekre

2012.11.09.

Zamira

A Blanco új kampánya már ünnepi előszélnek tekinthető, ugyanis Masha Novoselova különböző stílusú alkalmi szettekben pózol, a visszafogottan elegáns, karácsonyi családi vacsorához tökéletesen passzoló nadrágos variációkon át egészen a szilveszteri buliban minden tekintetet magára vonzó kis ruhákig, való igaz, hogy a fel-felbukkanó három sármos fiatalember inkább utóbbi felé konvergálja a hangulatot. Gyönyörűek a ruhák, a videó nálam pedig végképp felteszi az i-re a pontot. Imádom! Gipsz ide vagy oda, mindjárt ültő helyemben táncra perdülök!

Van itt azonban más is! A Flare decemberi divatanyagán szintén az ünnepi hangulat uralkodik. Csillámok, pezsgő, bár és különleges, csajos rucik! Őszintén szólva, egy-két helyszínt nem igazán tudok hova tenni, de a hangulat csillagos ötös!

party1.jpg

party2.jpg

party3.jpg

party4.jpg

party5.jpg

party6.jpg

party7.jpg

party8.jpg

party9.jpg

party10.jpg

party11.jpg

party12.jpg

party13.jpg

party14.jpg

party15.jpg

party16.jpg

party17.jpg

pics via FGR DS

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása