Art of Fashion

Gyorshír: Nicki Minaj a londoni Selfridges-ben

2012.11.06.

Zamira

 

A nagy kollekció mustra után még egy kis MAC mára! Több ízben olvashattatok már itt a blogon (például ITT vagy ITT) a VIVA GLAM-ről, melynek jelenlegi arca Nicki Minaj. A Viva Glam termékek eladásából befolyó összeg minden fillére a MAC Aids Fund-nak megy a HIV fertőzöttek segítése végett. A MAF megalapítása óta 270 millió dollárt generáltak a Viva Glam kollekciók darabjainak értékesítéséből. 

Nicki Minaj Selfridges látogatásának oka egy új Viva Glam szájfény bevezetése, illetve a kezdeményezés alapvető promótálása. Ráadásul, a Selfridges meghirdetett honlapján egy versenyt, mely eredményeként negyven szerencsés résztvevő egy Viva Glam sminkelés után együtt bandázott az énekesnővel. I LOVE MAC!

 

nickimac1.jpg

nickimac3.jpg

nickimac4.jpg

 

VIVA GLAM IT SZETT

9 900 Ft

 

Photo credit Dave Benett

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása