Art of Fashion

Makány Márta és a Max Factor kollaborációja

2012.10.05.

Zamira

Makány Márta egy fiatalos és nagyon vagány kapszulakollekciót tervezett a Max Factor-nak. Az arany, a fekete, a fehér, az ezüst és a piros dominálják a limitált kiadású kollekciót, melyből az én személyes kedvencem a két arany ruha. Nagyon tetszik - főleg az első esetben - hogy az alapvetően egyszerű szabásvonalat mennyire egyedivé varázsolja a különleges arany árnyalat és a kétféle csíkozás kombinálása. A képeken szereplő gyönyörű Swarovski ékszerekre pedig külön felhívom a figyelmeteket! Csodálatosak!

Az együttműködés lényege, hogy kedvezményes áron lehet hozzájutni ezekhez a Makány Márta darabokhoz (9000 és 45 000 forint között), mindössze annyi a teendő, hogy vásároltok egy Max Factor szempillaspirált és beballagtok a blokkal (Márta boltjába (Báthory utca 18-20.). További részleteket olvashattok Makány Márta Facebook oldalán (ITT). 

 

mmmf1.jpg

mmmf2.jpg

mmmf3.jpg

mmmf4.jpg

mmmf5.jpg

mmmf6.jpg

mmmf7.jpg

mmmf8.jpg

mmmf9.jpg

mmmf10.jpg

mmmf11.jpg

 

Kreditek

Fotó: Bell Studio - Esther & Gabe

Smink: Szűcs Adrienn

Styling: Schaub Gábor

Ékszerek: Swarovski

Modellek: Angelface

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása