Art of Fashion

Dorka Petrity Showroom megnyitó

2012.10.05.

Zamira

Aki rendszeresen követi a blogot, annak valószínűleg nem meglepetés, hogy Petrity Dorka a szívem csücske. Mindössze néhány hónappal ezelőtt találkoztunk először a debütáló kollekciója révén, de mivel röpke pillanatok alatt egymásra találtunk, így gyakran összejárunk egy kicsit csacsogni. Éppen ezért korábban elkottyantott nekem már néhány részletet az új kollekciójával kapcsolatban, úgyhogy hatalmas kíváncsisággal és nagy izgalommal vártam az őszi darabok showroom megnyitóval összekötött bemutatását. 

A végeredmény? Szerelem első látásra! Ugyanúgy azonnal belezúgtam a második kollekciójába, mint az elsőbe! Ismét kevés darabszámmal garantálja az egyediséget, azonban az újabb tavaszi-nyári turnus megérkezéséig még számíthatunk folyamatosan megjelenő újdonságokra. Dorkát az erdő és Oroszország inspirálta, ami tökéletesen visszaköszön a táskákhoz és az ékszerekhez használt bőrök és egyéb anyagok árnyalatain, valamint a szupercuki charmokon keresztül - a matroska baba nálam az elsőszámú dobogós! A kollekció darabjai mellett a kampányfotókból is kaptunk egy kis ízelítőt, amikért én személy szerint teljesen odáig vagyok! Gyönyörű, színes falevelek, erdőben andalgós hangulat... LOVE! 

A kollekcióval és a rendeléssel kapcsolatos információkat megtaláljátok a Dorka Petrity Facebook oldalán (ITT). 

 

dorka1.jpg

dorka2.jpg

dorka3.jpg

dorka4.jpg

dorka5.jpgdorka6.jpgdorka7.jpgdorka8.jpgdorka9.jpgdorka10.jpgdorka11.jpgdorka12.jpgdorka13.jpgdorka14.jpgdorka15.jpgdorka16.jpgdorka18.jpgdorka19.jpgdorka20.jpg

 dorka21.jpgdorka22.jpg

Dorkával (matroska babás póló!) :)

dorka23.jpg

Éppen Nektek Instagrammolok :)

dorka24.jpg

 

Kampány kreditek:

Fotó: Gelner Lóránd

Smink: Vass Kriszta

Haj: Cseh Szimonetta Galietta

Styling: Tóth Evelin

Modellek: Grubits Patrícia, Barta Kata

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása