Art of Fashion

Enikő, mint Catherine Deneuve

2012.08.31.

Zamira

A spanyol Vogue Belle de Jour névre keresztelt divatanyagát az azonos című francia film ihlette, melynek főszereplője Catherine Deneuve, így Mihalik Enikőt is Deneuve bőrébe bújtatták a fotózás erejéig. A végeredmény gyönyörű! Engem alapból "retro szépségre" emlékeztet, úgyhogy szerintem tökéletesen passzol Enikő a koncepcióhoz és nagyon jól áll neki az old school sikkes kis francia stílus. Igaz, azért nem vitték túlzásba, mivel a képek között bőven akad csak fehérnemű és más semmi, pedig én még elnézegettem volna több inges-galléros szettet is. Hozzá kell tegyem, sajnos nem láttam a filmet, úgyhogy lehet annak nagy részében is csak combfixben flangál Deneuve... Mindenesetre a képek kétségkívül fantasztikusak!

 

jour1.jpg

jour2.jpg

jour3.jpg

jour4.jpg

jour5.jpg

jour6.jpg

jour7.jpg

jour8.jpg

jour9.jpg

jour10.jpg

jour11.jpg

jour12.jpg

jour13.jpg

jour14.jpg

jour15.jpg

jour16.jpg

pics via FGR

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stikasz_1 2012.08.31. 18:26:34

Tragikusan rossz képek. A filmhez hasonlítani pedig vicc... Ennek a nőnek az arca élettelen, érdektelen...

mézescsók 2012.08.31. 18:59:24

Deneuve finom szépségével, eleganciájával köszönőviszonyban sincsenek Mihalik Enikő durva - már-már nyúzottnak haó - arcvonásai, magas és hangsúlyos pofacsontja, foltos bőre, stb.
Harisnyatartó reklámnak nem rossz, de köze nincs C. D. kisugárzásához.
Ettől függetlenül a továbbiakban is sok sikert kívánok neki a modellszakmában.

ZOH 2012.08.31. 23:45:27

@mézescsók: ehh, mit ertetek ti ehhez... :-(
süti beállítások módosítása