Art of Fashion

Tenger gyümölcsei

2012.08.24.

Zamira

Őszintén szólva első nekifutásra ambivalens érzelmek kavarodtak bennem Mesi Jilly ékszerei láttán, azonban ahogy nézegettem a képeket egyszer csak azon kaptam magam, hogy teljesen odáig vagyok értük. Minden gyűrű igazi ínyenc falat - a tervező kagylókat, féldrágaköveket, igazgyönygyöket, korallokat kombinál arannyal és ezüsttel, a végeredmény pedig igazi kuriózum, egyedi koktélgyűrűk. Mellesleg nem véletlen az óceán iránti szenvedélye, ugyanis Mesi ausztrál születésű, saját bevallása szerint is az óceán színei és formái inspirálják.

"My inspiration comes from the shapes and colors of the ocean life. Several years ago I came across a stunning shell while walking on the beach. I picked it up..."

 

mj1.jpg

 

mj2.jpg

mj3.jpg

mj4.jpg

mj5.jpg

mj6.jpg

mj7.jpg

mj8.jpg

mj9.jpg

mj10.jpg

mj11.jpg

mj12.jpg

mj13.jpg

mj14.jpg

mj15.jpg

mj16.jpg

mj17.jpg

mj18.jpg

mj19.jpg


pics via MO

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása