Art of Fashion

Játékra fel! Nyerj KlassDSign táskát!

2012.08.24.

Zamira

Már több ízben olvashattatok a blogon a KlassDSign táskákról (itt és itt), most pedig egy szerencsés olvasónak lehetősége van megnyeri egyet. A tét nem más, mint a képen látható pink feliratos táska, Vivienne Westwood idézetével. Mit kell tenned?

1. Töltsd le a KlassDSign Tote Bags Facebook oldalán található felirat nélküli táskát. A képet az Art of Fashion játék című mappában találod (ITT).

2. Feliratozd kedvenc divattal vagy stílussal kapcsolatos idézeteddel (egy egyszerű Paint-tel vagy akár Power Point-tal, Photoshop-pal néhány perc alatt kivitelezhető feladat).

3. A játékra való jelentkezéshez az elkészült képet küldd el az artoffashion@live.com e-mail címre jpg vagy png formátumban a teljes neveddel együtt.

Fontos! A választott idézet nem lehet azonos a már meglévő KlassDSign táskákon lévő idézetekkel, tehát:

- A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel

- Only great minds can afford a simple style. - Stendhal

- Buy less, choose well & do it yourself! - Vivienne Westwood

- Fashion is what people wear, is not only what you see on runway. - Karl Lagerfeld

 

Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy az összeállításod felkerüljön Facebook-ra, ahol augusztus 24-szeptember 9-ig gyűjtheted a lájkokat. A képeket szeptember 2-ig (éjfélig) lehet elküldeni az artoffashion@live.com e-mail címre és folyamatosan kerülnek feltöltésre a blog Facebook oldalára. A 10 legtöbb lájkot kapott alkotás közül közösen választjuk ki a KlassDSign-os lányokkal a nyertest. 

A nyertes értesítésére e-mail-en keresztül kerül majd sor. Amennyiben a nyertes egy héten belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy a zsűrizés alkalmával utána soron következő szett alkotója veszi át a helyét.

A játék részletes szabályzatát itt olvashatjátok!

 

Íme a nyeremény és egy ékes példa:

nyeremény.jpg

 

afminta.JPG

 

Ez a játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása