Art of Fashion

ANNAEVA 2012/13 őszi-téli kollekciója

2012.08.23.

Zamira

A Hachbold Anna és Kárpáti Éva tervezőpárossal még a márkájuk születésének évében, 2009-ben találkoztam a Múzeumok Éjszakáján, ahol a Kreás hallgatók bemutatták kollekcióikat. Az egyik ruhájukban libegtem végig a kifutón (posztzáró kép), a backstage-ben pedig a többi munkájukat is alaposan szemügyre vettem, úgyhogy gyakorlatilag már pályafutásuk hajnalán lekenyereztek és azóta is előkelő helyet foglalnak el a "kedvenc magyar tervező" listámon.

Nőies, letisztult vonalak jellemzik az ANNAEVA ruhákat, azonban mindig akad egy frappáns csavar (nyitott hát, különleges díszítés, redőzés, szokatlan anyagkombináció...), ami egyedivé varázsolja az alkotásaikat. A 2012/13-as őszi-téli kollekció a koktél- és estélyi ruhákra fókuszál, az Art Deco szín- és formavilágát idézi. Imádom az egyszerű és a húzott, redőzött darabokat, úgyhogy nekem ezek a kedvenceim, viszont a hátat szabadon hagyó bézs és fekete ruha is gyönyörű - a piros pedig egészen lélegzetelállító. Ami a díszítéseket illeti, le a kalappal - hihetetlenül részletes és aprólékosan kidolgozott munka! A kollekciót táskák is tarkítják - szó szerint, ugyanis az alapvetően egyszerű formát a tervezők nem mindennapi színekkel kombinálták.

 

annae1.jpg

annae2.jpg

annae3.jpgannae4.jpg

annae5.jpg

annae6.jpg

annae7.jpg

annae8.jpg

annae9.jpg

annae10.jpg

annae11.jpg

annae12.jpg

annae13.jpg

annae14.jpg

annae15.jpg

annae16.jpg

annae17.jpg

annae18.jpg

annae19.jpg

annae20.jpg

annae21.jpg

annae22.jpg

annae23.jpg

annae24.jpg

annae25.jpg

annae26.jpg

annae27.jpg

annae28.jpg

annae29.jpg

annae30.jpg

annae31.jpg

annae32.jpg

 

Kreditek:

Fotó: Karsay Katalin

Stylist: Füster Anett

Haj: Hachbold Réka

Smink: Hachbold Kata

Modell: Zsuzsanna T. - TrendAttack

Fotóasszisztens: Holbók Tamás

Külön köszönet: Götz Petrának és Schuck Balázsnak

ANNAEVA Facebook ANNAEVA honlap

 

annae33.jpg

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása