Art of Fashion

Oscar de la Renta: Kifinomult elegancia, mint mindig

2012.08.01.

Zamira

Oscar de la Renta idén sem okozott nagy meglepetést - szerencsére! Jó néhányszor olvashattátok már e sorok között, hogy az egyik kedvenc tervezőm, nem véletlenül, hiszen manapság már Dunát lehetne rekeszteni a divattervezők végeláthatatlan sokaságával, az ember lánya pedig hajlamos minden szépség (természetesen jelen kontextusban ez alatt cipőket, ruhákat, táskákat és mindenféle egyéb divatkütyüket értek...) iránt erősebb érzelmeket táplálni. Több tervező is képes rendszeresen a szóban forgó szépségek megalkotására, így bekerülnek az egyik kedvenc tervezőm mappámba, de Oscar de la Renta más. Az iránta való rajongásom Gisele után a második divattal kapcsolatos emlékem. Ruhái mindig a feminitást ünneplik, ready-to-wear darabjaiból sosem maradhat ki egy cseppnyi couture és eleganciája is halhatatlan.

Az őszi kampányának főszereplője Candice Swanepoel és Katryn Kruger. A képek önmagukért beszélnek: gyönyörű ruhák és kiegészítők... Még, még, még...!

 

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-02.jpg

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-03.jpg

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-06.jpg

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-05.jpg

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-01.jpg

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-04.jpg

oscar-de-la-renta-fall-winter-2012-13-07.jpg


pics via DS

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása