Art of Fashion

Gyorshír: MAC AIDS alapítvány

2012.07.26.

Zamira

A MAC-et nem pusztán a győnyörű színek és kiváló termékei miatt szeretjük, hanem azért is, mert amellett, hogy folyamatosan szebbnél szebb újdonságokkal kápráztat el minket meglehetősen nagy volumenű karitatív tevékenységet folytat. A Viva Glam kezdeményezés (melyről már olvashattatok a blogon is például itt, az éppen aktuális kampányról pedig itt) 1994-es alapítása óta támogatja a HIV fertőzötteket oly módon, hogy a Viva Glam rúzsok és szájfények értékesítéséből származó bevételek 100%-át (!) az AIDS-szel szembeni harcra fordítja.

Néhány napja kezdődött el Washingtonban a 19. Nemzetközi AIDS-konferencia, ahol a MAC bejelentette, hogy 250 millió dollárt gyűjtött össze a kampánnyal, elérve ezzel az egyik kitűzött mérföldkövet. A programról bőven a MAF (MAC AIDS Fund) honlapján olvashattok (itt). 

 

maf1.JPG

maf2.jpeg

maf3.jpg

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása