Art of Fashion

Rihanna a Harper's Bazaar oldalain

2012.07.09.

Zamira

Az augusztusi Harper's Bazaar címlapján Rihanna pózol, a mostanában kis hazánkban is nagy trendnek örvendő két változatban is (egy az "újságárusoknak", egy pedig az előfizetőknek) - nekem személy szerint utóbbi jobban tetszik (csilli-villi Tom Ford)... A címlapot természetesen interjú és további képek is kísérik, amik styling szempontjából mesterien lettek összeállítva, viszont Riri-vel már kicsit más a helyzet... Én csípem a csajt, tényleg..., de úgy érzem, hogy ezeken a fotókon zéró a lélekjelenlét... Summa summarum, láttam már vele sokkal érdekesebb sorozatot, de egy posztot megér a fehér-arany által dominált gardrób miatt, ami engem elsősorban a visszafogott és az extravagáns darabok váltakozása miatt fogott meg.

Ami a ruhákat illeti, nem meglepő módon kedvencem a Balmain, a komplett kollekcióért odáig vagyok, úgyhogy mindig örömmel nyugtázom, ha meglátom egy-egy editorial-ban. A hófehér Armani top, a Donna Karan szoknyával abszolút minimál, imádom, hogy a stílusában kicsit merészebb, mégis elegáns Cartier szög karkötővel párosították (utóbbit, láthattátok már a blog Facebook oldalán). Íme, szépen sorban!

 

ririhb1.jpg

ririhb2.jpg

 

Paco Rabanne

ririhb3.jpg

Tom Ford

ririhb4.jpg

 

Calvin Klein

ririhb5.jpg

 

Ralph Lauren

ririhb6.jpg

 

Alexander Wang

ririhb7.jpg

ririhb8.jpg

pics via HB

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása