Art of Fashion

Blake Lively - stílusikon születőben?

2012.07.05.

Zamira

Az elmúlt néhány napban viszonylag sok időt töltöttem notebook-om társaságában, ezúttal végre divattal foglalkozva és gyakorlatilag nem nagyon tudtam kikerülni Amerika újdonsült kis kedvencét, Blake Lively-t. Úton-útfélen belebukkantam, mint kiderült éppen új filmjét (Savages) promótálja, ezért interjúról interjúra vándorol. Ez számunkra önmagában nem is lenne érdekes, azonban mindezt nagyon stílusosan teszi, olyannyira, hogy posztot is érdemel érte. Sikkes, nőies, elegáns, ha ezt így folytatja tovább, akkor egészen biztosan rendszeresen fogom figyelemmel követni, immár nem pusztán Louboutin mániája, hanem gardróbja miatt is. Lássuk!

Az én listámon holtverseny van a Jenny Packham és a Marios Schwab között. Alapvetően odáig vagyok a könnyed, lágy anyagokért, mindez natúr színben, különleges dekoltázs megoldással, a díszítéssel harmonizáló gyűrűvel és cipővel egyszerűen tökéletes! A Marios Schwab szintén az en bloc összhatás miatt tetszik - a sifon gyönyörű zöld árnyalata, a csipke felsőrész és a masnis Giuseppe Zanotti együtt telitalálat.

 

blakel1.jpg

blakel2.jpg

blakel3.jpg

 

A piros Michael Kors-ról csak annyit: még több színes nadrágkosztümöt! A sok pántos Christian Louboutin természetesen szerelem első látásra.

 

blake4.jpg

blake5.jpg

 

A jelenlegi Blake listámat két Lanvin kreáció is gazdagítja, egy rózsaszín Barbie baba ruha és egy lezser nadrág-blúz kombó, amihez két szemrevaló darabot is párosított. Az egyik a számos Vogue címlapot és editorial-t megjárt Lanvin nyaklánc, a másik pedig a Gucci Kelis pántos topánka. Sajnos nem találtam meg azonos színben, de szerintem fekete-arany variációban is nagyon szemrevaló.

 

blake6.jpg

blake7.jpg

blake8.jpg

blake9.jpg

 

A "sereghajtó" a sorban, szintén holtversenyben a sárga Gucci ruha (mellesleg imádom a halszálka fonatot) , az egyszerű, de nagyon elegáns Marchesa és a kis mintás Monique Lhuillier. Az utóbbihoz párosított rózsaszín szőrös Louboutin-t különösen ajánlom a figyelmetekbe! :) Zárásként beszúrtam Nektek a Savages trailer-ét, ha már ennek köszönhetjük ezt a sok szép szettet. :) Melyik összeállítása a kedvencetek?

 

blake10.jpg

blake11.jpg

blake12.jpg

blake13.jpg

blake14.jpg

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása