Art of Fashion

Webshop túra

2012.07.03.

Zamira

Ebben a tikkasztó melegben nem sok affinitása van az ember lányának bármihez nagy vehemenciával hozzáfognia, úgyhogy a reggeli kávé elszörpölése mellett webshop-os barangolással hangolódtam rá a munkára, ami garantáltan mindig beválik. Számos impulzus, inspiráció és máris megvan a napi lendület! Tekintve, hogy az elmúlt két hetet egy intenzív varrótanfolyamon töltöttem, így immár kicsit másképp tekintek a szembejövő ruhákra - tombol bennem az alkotási vágy :) Kóborlás közben rábukkantam egy-két érdekes, alapvetően egyszerű, kis csavarral mégis különlegessé varázsolt darabbal, úgyhogy gondoltam gyorsan poszttá verbuválom Nektek őket.

Az idei trendnek megfelelően dominálnak a mintás, virágos anyagok és természetesen a neon, illetve a menta sem maradhat el. Romantika Valentino módra, tarka-barka mintahalmaz Peter Pilotto-tól, Matthew Williamson, Versace, MSGM, Joseph és Cushnie et Ochs, voilá!

Matthew Williamson

matthewwilliamson1.jpg

matthewwilliamson2.jpg

matthewwilliamson3.jpg

matthewwilliamson4.jpg

Versace

versace1.JPG

Valentino

valentino1.jpg

valentino2.jpg

Peter Pilotto

peterpilotto1.jpg

peterpilotto2.jpg

peterpilotto3.jpg

Joseph

joseph1.JPG

MSGM

msgm1.jpg

msgm2.jpg

Cushnie et Ochs

cushnieetoch1.jpg

pics via MO

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása