Art of Fashion

Játékra fel! Nyerj csermakdesign body-chain-t!

2012.06.07.

Zamira

 

Kedden olvashattatok a blogon Csermák Dóri újdonsült ékszerkollekciójáról, melyet Colours of the night névre keresztelt (itt), úgyhogy játszunk is ennek kapcsán egy kicsit! A tét nem más, mint a képen látható csermakdesign body-chain! Ha Te szeretnél lenni az a szerencsés, aki megnyeri, akkor nem kell mást tenned, csak válaszolj helyesen a kérdésünkre és a jó választ beküldők között 2012. június 22-én kisorsoljuk a nyertest! A játékot az Art of Fashion Facebook oldalán (itt) találjátok Social Poll néven. Az alkalmazásért külön köszönet a Be Social-nek.

Fontos: A nyertes értesítésére e-mail-en keresztül kerül majd sor. Amennyiben a nyertes egy héten belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy újabb sorsolás következik.

A játék részletes szabályzatát itt olvashatjátok!




Ez a játék nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével, illetve együttműködésével lett megszervezve. A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása