Art of Fashion

Nyári divatanyagok

2012.06.04.

Zamira


Megérkezett a nyár és a magazinokat is fokozatosan ellepik a strandos, fürdőruhás, tengerpartos editorial anyagok. Ami azt illeti, minden bizonnyal már hetekkel ezelőtt elkezdtek megjelenni a fülledt hangulatú sorozatok, azonban a vizsgák miatt nem volt időm figyelemmel követni az eseményeket, most viszont engedélyeztem magamnak egy kis semmittevést és belevetettem magam a hiányosságaim pótlásába. Számos nyári divatanyag átböngészése után hamar összeállt a top hármas listám, úgyhogy gondoltam gyorsan meg is osztom Veletek :)


Kedvencem a spanyol Vogue-ban megjelent Song of the Siren című editorial. A szirén szerepében Juju Ivanyuk, a fotós pedig Koray Birand. Minimál, natúr smink, gyönyörű ékszerek és tökéletes gardrób - többek között Victoria Beckham, Elie Saab, Hervé Léger. Kicsit azért fáj a szívem, hogy ezekben a ruhákban a vízben pancsol és a homokban fetreng, de mindössze ennyi szúrja a szemem, úgyhogy abszolút megérdemel egy hatalmas lájkot!

 

 

 

A soron a török GQ anyaga következik Alyssa Miller-rel. Nőként is leesett az állam tőle... Bombaforma, tökéletes beach body - a wooow után az első gondolat, hogy el kell mennem edzeni :) Megírom a posztot és megyek én is futni :) A képeket mellesleg szintén Koray Birand készítette.



 


A sort Doutzen Kroes zárja, igen mutatós fürdőruhákban és egyéb kétrészes darabokban. A kínai Vogue-ban jelent meg a sorozat és Sølve Sundsbø fotózta. Többek között Dolce & Gabbana (abszolút kedvenc), Prada, Versace, Jason Wu és Missoni kollekciókból válogatott a stylist (Nicoletta Santoro) - hozzáteszem, szerintem zseniális munkát végzett.

 

 

pics via FGR

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása