Art of Fashion

Cannes-i filmfesztivál 2012

2012.05.17.

Zamira

 

Tegnap elstartolt az idei Cannes-i filmfesztivál, úgyhogy közel két héten keresztül fokozott figyelemmel várom, hogy mivel kápráztatnak el minket a vörös szőnyegen a celebek. A Holdfény királyság vetítésével indult el a fesztivál, a nyitóceremónián több sztár is megjelent.

Nekem négy ruhától esett le az állam, ezek közül abszolút első helyezett Eva Herzigova egy gyönyörű Dolce & Gabbana-ban. Egyszerű sziluett, lélegzetelállító anyagból csipkével és gyöngyökkel díszítve.

 

 

A sorban Diane Kruger következik (aki mellesleg tagjai a zsűrinek) egy menta Giambattista Valli-ban. Imádom a légies, szárnyaló anyagokat, ezzel az árnyalattal pedig tökéletes párosítás.

 

 

Eva Longoria szereti a Marchesa-t és a grandiózus ruhákat, úgyhogy ismét párosította őket. Gyönyörű a sminkje és a frizurája, az apró fülbevaló pedig tökéletes minimál kiegészítő.

 

 

A sort Frida Pinto zárja Michael Angel különleges ruhájában. Nagyon tetszik a halvány rózsaszín árnyalat, a kontraszt az alsó és a felső rész között. Zseniális, ahogy a vékony öv egyszerre "választja el és köti össze" a ruha két részét, ugyanakkor megjegyzem, hogy a cipő szerintem nem volt a legtökéletesebb választás...

 

 

pics via RCFA CB CS

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása