Art of Fashion

Wish list vol 1.

2012.05.16.

Zamira

 

Szépen lassan beesteledik, terasz, egy pohár bor és webshop barangolás - tökéletes időtöltés, ha egy nyugodt estét akartok és nincs kedvetek kimozdulni. Én most pontosan ezt teszem. Imádom az online áruházak oldalait böngészni, mivel a multibrand profilnak köszönhetően egészen biztosan találkozom új vagy olyan tervező munkáival, akinek a honlapjára magamtól nem látogatnék el - egyszerűen azért, mert nem jut eszembe. Eközben pedig számos gyönyörű ruhára bukkanok, nem utolsó sorban pedig tengernyi inspirációra.

Belebotlottam néhány szemrevaló, nőcis darabba, úgyhogy gondoltam megosztom veletek. Egyszerű, elegáns, sikkes Fendi - imádom ezt a kék és a sárga árnyalatot. Tegnap már olvashattatok róla (itt), hogy egyre jobban kezdem megkedvelni a mintás ruhákat, úgyhogy azonnal megtetszettek Michael Lo Sordo alkotásai a hatalmas, színes díszítésekkel. A piros, függőlegesen csíkokra hasított ruhája nagyon izgalmas, azonnal felkerült a listára. A sort egy fényes, mesés aqua árnyalatú Versace zárja, melynek fülig belezúgtam a színébe. Node, ennyit rólam, nektek melyik a kedvencetek? :)

 

Fendi


Michael Lo Sordo


Versace

pics via MO

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása