Art of Fashion

Új Celeni kollekció

2012.05.15.

Zamira

 

Múlt héten ellátogattam a Metropolitan Boutique-ba, ahol Cselényi Eszter, a Celeni márka alapítója és tervezője egy kellemes beszélgetés keretein belül beavatott az új kollekciója részleteibe, valamint végigkalauzolt az üzletben található darabjain.

Eszter jelenleg a Krea tervező szakos hallgatója, márkáját pedig a Krea megkezdésével párhuzamosan indította el. A Celeni filozófiája szerint kis szériában gyártott, magas minőségű ruhákat takar, amit a Metropolitan-ben látottak alapján minden további nélkül alá tudok támasztani. Makulátlan minőségű anyagok és precíz kidolgozás. Eszter nagyon szeret bőrrel és szőrmével dolgozni, melyekből gyönyörű kabátokat és mellényeket készít. Ennél a pontnál meg is jegyezném, hogy engem abszolút elvarázsolt egy fekete bőrkabáttal :)

A Celeni tavaszi-nyári kollekcióját a nyári esték lenyugvó napsugarainak narancssárgás égboltja inspirálta, ezért színvilágát a pasztelles szürkés, kékes árnyalatok, valamint a narancs határozzák meg. Anyaghasználatot tekintve a muszlin és a brokát dominál, de nem maradhatott el a bőr sem, melyből született egy szemrevaló bézs kabát, valamint nagy kedvenceim a kollekcióból - a hosszú fémcsattal díszített, Celeni felirattal gravírozott övek. Érdekesség az új kampánnyal kapcsolatban, hogy Eszter pályázatot hirdetett a fotók elkészítésére, melyet Ligeti Andrea nyert meg, így az alábbi képek az ő munkáját dicsérik.

Személy szerint nagyon örülök, hogy megismerhettem a márkát és előszeretettel ajánlom a figyelmetekbe! Látogassatok el a nemrég megújult Celeni honlapra (itt), friss infókért pedig nyomjatok egy lájkot Eszter Facebook oldalára (itt).

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása