Art of Fashion

Anna Dello Russo for H&M

2012.05.03.

Zamira

 

Ezazzz :) És akkor elmondtam mindent :) A Lanvin óta nem voltam ilyen izgatott H&M kollaboráció iránt! Ezúttal a különleges, izgalmas outfit-ek és kiegészítők mesterét, a japán Vogue editor-at-large posztját méltán elfoglaló Anna Dello Russo-t környékezte meg a H&M. A bizsukból, táskákból, cipőkből, napszemüvegekből és egy bőröndből álló kollekció október 4-től lesz elérhető a kijelölt üzletekben.

Az ízelítő alapján aranyra és türkizre számíthatunk - mivel imádom ezt a kombinációt, így kétség kívül nagyon ígéretesnek tartom, a kígyós karperecekről nem is beszélve... Az együttműködés kapcsán az Anna Dello Russo-val készült rövid videó betekintést nyújt a lakásába és a gardróbjába - a kacatjai közül bőven tudnék válogatni :) Mellesleg imádtam a kommentjeit - therapeutic sound, bibliotheque of fashion... Én nagyon várom, és ti?

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása