Art of Fashion

Sneak peak: Carine Roitfeld új magazinja

2012.04.11.

Zamira

 

Gyakorlatilag mióta felállt a francia Vogue főszerkesztői székéből, azóta megy a találgatás, hogy mibe vágja majd Carine Roitfeld az ikonikus évtized után a fejszéjét. Mindenki meg volt győződve, hogy nem vonul majd nyugdíjba és nem is okozott e téren csalódást. Elkezdődtek a pletykák egy saját magazinról, majd szépen lassan, hatalmas titkolózással körítve, fokozatosan csurrant-cseppent némi információ. A történet legújabb felvonásában fény derül a magazin nevére, ami nem más, mint CR Fashion Book, ahol a CR Carine Vogue szignója.

A félévente megjelenő magazin első száma szeptemberre várható. Minden lap egy adott téma köré fog épülni, a legnagyobb kuriózum pedig, hogy a tervek szerint a szerzők anyanyelvükön írják majd cikkeiket, melyek angol fordítása a CR végén lesz fellelhető. Elképzelem, ahogy lapozgatom - japán, arab, orosz krissz-krasszok után egy kis francia, spanyol, angol... Szerintem zseniális ötlet! Én már nagyon várom!

 

 

 

 

pics via WWD

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása