Art of Fashion

LACK Magazin #5 - ECOFASHION

2012.04.03.

Zamira

 

Újságárusoknál a nemzetközi színvonalú magyar divatmagazin legújabb száma. A negyedévente megjelenő LACK fókuszában az öko áll, a tudatos életmód és annak a divatvilágra gyakorolt hatása. Egy kis ízelítő az aktuális lapból:

- bemutatkozik Nanushka, Tomcsányi Dóri, Schilling Kolos és Szegedi Kata,

- válaszol a LACK kérdéseire Csajbók Mariann, aki Louis Vuitton hazai kommunikációs feladatait látja el,

- az Allűrista divatbloggerekkel beszélget a műfaj jelenéről és jövőjéről (ezt a cikket különösen ajánlom a figyelmetekbe).

Agatha Seymour rövid, de különösen tartalmas írása az eco fashion-ről számomra az egyik legízletesebb csemege a magazinból, de szintén az öko  kapcsán olvashattok Vivienne Westwood-ról, aki nem tartozik a személyes kedvenceim közé, de be kell vallanom, hogy a cikk hatására egészen más fényben látom... Érdekes ajánlók, legyen az film, könyv vagy akár kiállítás, nem utolsó sorban pedig nagyon trendin lehet hordozni.

Fedezzétek fel a magazin további tartalmát, megéri! Elérhető az Inmedio és a Relay újságárus hálózatokban, valamint számos budapesti design shopban. További részletekért látogassatok el a LACK Facebook oldalára (itt) vagy a honlapjára (itt).

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása