Art of Fashion

MAC trend prezentáció

2012.03.26.

Zamira

 

Múlt héten néhány bloggerina társammal együtt részt vettem a MAC Tavaszi/Nyári Sminktrendek bemutatóján. Hatalmas kíváncsisággal érkeztem és nagyon örültem a meghívásnak, hiszen ez volt az első trend prezentációm. Imádtam és ezúton is még egyszer köszönöm a meghívást!

Négy trenddel ismerkedhettünk meg, alapvetően mindegyikről elmondható, hogy idén előtérbe kerül a nőiesség és az érzékiség, a fókusz pedig elsősorban a gyönyörű, makulátlan bőrre irányul.

Kedvencem, illetve a hozzám legközelebb álló az ORE-INSPIRED trend, mely lényege, hogy a smink révén világlátott, sokat utazott nő benyomását keltsük, mégpedig a barna különböző árnyalatainak használatával. Fémes, rézszínű, rozsda, terrakotta és barack árnyalatok, csillogó szem, valamint föld- vagy homokszínű ajkak.

 

 

Az ATH-ELITE trend mottója - sportos, mégis sikkes vagy hogy a prezentációt idézzem "mintha most jöttünk volna ki a szaunából" :) Tulajdonképpen nedvességtől csillogó, tökéletes bőrről beszélünk ebben az esetben, ezért kulcsfontosságú a megfelelő hidratálás és alapozás. Szintén a trend elmaradhatatlan komponense az arc áramvonalas részleteinek hangsúlyozása: határozott, dús szemöldök és dinamikus tusvonal.

 

 

A NOUV-EAU érzéki, kifinomult, nőies, könnyed trendet takar. Az ajkakon és az arcon az őszibarack, a sárgabarack és az eper cukormázas színei dominálnak, a szemhéjon pedig a pasztell- és hússzínek leheletnyi feketével. 

 

 

A negyedik trend a NEO-N, melyet a graffiti ihletett. Dinamikus, neoprén színek, a fentebbiekhez hasonlóan friss, nedves hatású bőr. Sokkal szélesebb színskálával dolgozik, mint az előbbiek, de a tavalyi szezonhoz képest ezek a színek kevésbé harsányak és rikítóak.

 

 

A négy trend bemutatása után készült két smink - ellestem egy-két trükköt :) Távozáskor pedig kaptunk egy kis szuvenírt, további információkkal és képekkel a tavaszi/nyári sminktrendekről. Itthon vettem csak észre, hogy lapul még valami a szatyor alján - egy gyönyörű babarózsaszín körömlakk (MAC Vera, Midsummer's Dream) és pigmentek, melyekbe azonnal beleszerettem (MAC Vera, Aloha).

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása