Art of Fashion

Még egy kis retró mára

2012.03.12.

Zamira

 

A kínai Vogue márciusi számában együtt pózol Natasha Poly és Isabeli Fontana. Két kedvencem egy helyen, mégis ambivalens érzelmek kavarodnak bennem... Bár, ha jobban végiggondolom, akkor valószínűleg éppen ez az oka... Imádom az alapötletet, hogy hellyel-közzel "egymás tükrei", viszont Natasha messze túlragyogja Isabeli-t... Ha nem a kedvenceim között sorakozó modell lett volna a képeken Natasha társa, akkor egészen biztosan csak Poly kisasszonyt figyelve görgetem végig a sorozatot, majd csak a második körben veszem alaposan szemügyre a másik hölgyet... Ergo, tudatosan kellett odafigyelnem Isabeli-re és ez dislike... Azt szeretem, ha ösztönösen magával ragad egy sorozat...

Ami a többit illeti, "tipikus Vogue Japan" :) Színek, minták, csíkok, kockák - kedvencem az Erdem ruha Natasha-n :) A képeket az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin páros készítette, a smink pedig a zseniális Aaron de Mey érdeme. Love Natasha :)

 

 

 

pics via FGR

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása