Art of Fashion

Álomvilág Cartier módra

2012.03.08.

Zamira

 

Tegnap az egyik kedves olvasó posztolta a blog Facebook oldalára a Cartier legújabb reklámfilmjét. Leesett az állam... Gyönyörű, zseniális, hiperkreatív, közel négy perc álmodozás mitikus mesében. A főszereplő természetesen az immár méltán ikonikusnak nevezhető Cartier párduc, aki inspirációt keresve nekivág a nagyvilágnak. Találkozik a szánkózó orosz uralkodócsaláddal, majd egy hatalmas sárkánnyal, mely átváltozik a Kínai nagy fallá. Elefántháton potyázik, majd Alberto Santos-Dumont visszarepíti Franciaországba. Imádom!

A reklámfilm mögött két év munkája áll, mely véleményem szerint kétségkívül megérte. Lehetetlen csak egyszer végignézni, lehengerlő vizuális élmény - nem is csoda, hogy két évig készült... Kedvenc részem az a néhány másodperc, ahol életre kelnek a gyémánt állatkák :) LOVE!

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása