Art of Fashion

Programajánló: Twiggy's Kiss Forrai Fashion Show

2012.03.01.

Zamira


Meghívást kaptam a Forrai Középiskola Divat- és stílustervező szakos tanulóinak bemutatójára, ami szuper programnak ígérkezik, úgyhogy szeretném Veletek megosztani :) A VAM Design Centerben kerül megrendezésre a bemutató holnap este hat órától. Jegyeket a TICKETPRO országos hálózatában, továbbá a helyszínen vásárolhattok 1500 Ft ellenében. Az eseményt megtaláljátok Facebook-on (itt). Íme a részletek: 


"A Forrai Középiskola Divat- és stílustervező szakos növendékei nagy eseményre készülnek. A szak hat éves történetében először különleges helyszínen, Budapest egyik legrangosabb kulturális rendezvényközpontjában, a VAM Design Centerben (1061. Budapest, Király utca 26.) tartjuk 2012. március 2-án 18 órától a tanulók – és volt tanulóink - saját tervezésű ruháit felsorakoztató divatbemutatónkat.

A Twiggy’s Kiss – Twiggy csókja című show-t a 60’-as évek életérzése, a divatban, a film- és zeneművészetben, valamint a társművészetekben bekövetkezett változások ihlették.

A felvonuló öltözékekben és kiegészítőkben 60 leendő divattervező „forrais” hívja elő a 60’-as évek divatját, ehhez illeszkedő koreográfiával, kreatív megoldásokkal, humorral. Így láthatjuk Twiggy fiús-lány modell karakterét, a beat-korszak öltözékeit, az op-art geometrikus formavilágát, valamint a Woodstock-i fesztiválhoz kapcsolódóan elterjedő hippi öltözékeket. A divatbemutató különlegessége, hogy tehetséges gimnazista diákjaink is szerepelnek modellként, de néhány „profi” modell is bekapcsolódik.
A bemutatót követően álarcos after-party fokozza a hangulatot."

via Facebook

 

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása