Art of Fashion

MAC Preview night

2012.02.29.

Zamira


Kedd este részt vettem a Váci utcai MAC üzletben az új kollekciók bemutatóján. Imádtam! Először a Shop MAC kollekcióval ismerkedtünk meg, mely három négyes szemhéjpúderből, hat csodálatos színű rúzsból, öt szájfényből és három krémes arcpirosítóból áll. Kedvenceim a rúzsok, nem találok rá megfelelő szót, hogy mennyire gyönyörűek a színek, melyekben tündökölnek. Haza is hoztam a Watch Me Simmer árnyalatot :) Íme a bemutatott szépségek fantázianeveikkel együtt: 

 

 

 

 

Négyes szemhéjpúder paletta

Call Me Bubbles, Shop & Drop, Colour Added


 

 

Rúzs

Watch Me Simmer, Quick Sizzle, Innocence, Beware!, Dish It Up, Runaway Red, Naughty Sauté

 

 

Szájfény

Scan-delicious, So Vain, Enchantée, Woo Me, Flaunting It

 

 

Krémes arcpirosító

Optimistic, Florida, Restores Dazzle!

 

 

Ezt követte a Cook MAC, mely zselés tusokból, szempillaspirálból, ajakbalzsamokból, púderből és körömlakkokból áll. Ebben a körben nem tudtam ellenállni a Purring árnyalatú ajakbalzsamnak, melynek a leheletnyi narancsos színe mellett nagyon finom illata van. Mellesleg a törésteszten is kiválóan megállja a helyét, ugyanis máris sikerült csempén elejtenem és egy karcolás sincs a kis üvegcsén :) Íme a színek:

 

 

Ajakbalzsam

Purring, Hot ‘n’ Saucy, Tread Gently, Hush, Hush

 

 

Körömlakk

Kid Orange, Al Fredo, Salad Dressed

 

 

Ezt követte a Viva Glam, avagy Nicki és Ricki :) A rúzs és az ajakápoló megvásárlásával magyar AIDS-es betegeteket támogattok, a termékek teljes árával!

 

A soron következő Vera kollekciót az amerikai művésznő, Vera Neumann ihlette. Természetesen nem maradhatott el védjegye, a katicabogár sem :) "Lerobbanthatatlan" szemceruzák, szájfények, körömlakkok és három árnyalatból kikerekedő púderek.

 

Körömlakk

Midsummer’s Dream, Play Day

 

 

Szájfény

Confetti, On A Holiday, Pretty Plush, Fashion Fanatic, Butterfly Dream

 

 

Púder

Sunday Afternoon, Flower Fantasy

 

 

Végül pedig megtekinthettük a víz és a szerelem harmóniáját, mely jin és jang-ként egymást tökéletesen kiegészíti. Ez a hangzatos mondat mindjárt értelmet nyer, ha elárulom, hogy a kollekció Chen Man divatfotós együttműködésével született, akit munkájában a víz és a szerelem inspirál. Különleges árnyalatú fénylő szemfesték, tus, pigment, rúzs, szájfény, púder, spirál, illetve egy szájra és szemhéjra egyaránt használható, színtelen, vizes hatást keltő "fény" alkotja a kollekciót.

 

Szemfesték

Supersweet, Pink Union, Love Cycle



Tus

Waveline, Blacktrack



Rúzs

Budding Love, Force Of Love



Körömlakk

Breezy Blue, Pinkly Fresh



Szájfény

Budding Love, Force Of Love

 

 

Zárásként megtekinthettünk egy gyors sminket. A modell a gyönyörű Szabó Dóra volt, aki egy korall színű ANNAEVA-t viselt. Érdemes átböngészni a honlapjukat (itt), illetve  a Facebook oldalukat (itt) :) Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer a meghívást, nagyon jól éreztem magam :) Íme a szerzeményei és az ANNAEVA ruha :)

 

pics via Jangsara 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása