Art of Fashion

Irigykedjünk egy kicsit :)

2012.02.16.

Zamira

 

Hogy miért is? Egyszerűen azért, amit már sokszor hallottatok tőlem - nagyon nagyon unom már a hideget, hóesést, szélvihart... Legyen már nyár, napsütés végre! Hailey Clauson tengerparton, verőfényes napsütésben ugrabugrál, mi meg itt vacogunk... Jajjj...

Excusez-moi, hiszti befejve :) Most, hogy kimérgelődtem magam, rá is térek a lényegre :) A szépséges Hailey gyönyörű színekben pompázik - lila, sárga, kék, zöld, piros... Imádom ezeket a dinamikus színeket! Egy picit szúrja a szememet a lapos cipellő - szerintem sokkal jobb lett volna mezítláb, amit a lila ruhás kép tökéletesen alátámaszt. A sorozatot Paola Kudacki fotózta és az amerikai Harper's Bazaar márciusi számát ékesíti. A képek után láthattok egy rövidke videót is :) Nektek hogy tetszik? :)

 

 

pics via FGR

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása