Art of Fashion

Földöntúli Kate Moss

2012.02.13.

Zamira

 

Kate Moss a W márciusi címlapján nem újdonság, hiszen a blog Facebook oldalán már láthattátok a fehér és a fekete változatot egyaránt, most pedig itt van a "Good Kate, Bad Kate" elnevezésű editorial többi része is. Amikor először megláttam a címlapokat, akkor félelmetesnek találtam - ez azóta sem változott, sőt... Jó és rossz Kate helyett én sokkal inkább egy kísértő szellemet látok az ijesztgetős filmekből. Kiráz a hideg a jeges tekintetétől, olyan mintha nem is élne... Éppen ezért vagyok érte odáig! Ritkán fordul elő az ember lányával, hogy egy divatanyagtól borzong. Egyszerűen alig bírom levenni róla a szemem... Zseniális munka Steven Klein-től. LOVE!

 

 

 

 

pics via Fashiontography

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avarka 2012.02.14. 13:50:37

Jók lettek a képek. Azt azért hozzátenném, hogy masszív ezoterikus jelentés van a sorozatnak. Nem véletlen a fekete-fehér-piros hármassága.
süti beállítások módosítása