Art of Fashion

Górcső alatt: Verragio

2012.01.26.

Zamira

 

Nemrég találkoztam a számomra eddig ismeretlen Barry Verragio nevével, a gyönyörű Verragio ékszerek készítőjével. Teljesen elvarázsolt akkor és azóta is... Eddig háromszor jártam a honlapján és minden egyes alkalommal rengeteg időt töltöttem el a bóklászással (be sem merem vallani, hogy mennyit :), pedig ezalatt a tartalom nem frissült egy hajszálnyit sem, de annyira csodaszép gyűrűket készít, hogy lehetetlen nem imádni és hamar túl lenni rajta. Barry a New York-i Fashion Institute of Technology-ban sajátította el a gyűrű készítés mesterségét, majd megalapította saját cégét, melyet maga után Verragio névre keresztelt.

Elsősorban azért tetszett meg nagyon, mert minden alkotása különleges. Valószínűleg már tudjátok, hogy imádom, hogyha valami klasszikus, elegáns és mégis van benne egy cseppnyi fűszer, mely egyedivé varázsolja - a Verragio pontosan ilyen. Vannak egyszerűbb gyűrűk és kacifántosabbak is, hogy mindenki megtalálhassa a szíve választottjához tökéletesen passzoló ékszert. A legtöbb Verragio apró részletekben gazdag és sok-sok kövecskével díszített. A hagyományos fehér gyémántok mellett színes ékköves darabok is megtalálhatók a kínálatban, melyek szintúgy elvarázsolják az ember... Ajánlom figyelmetekbe a honlapját és a Facebook oldalát egyaránt - nem fogtok unatkozni :)

 

 

 

 

 

pics via Verragio Facebook

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.27. 11:20:10

Barokkos giccs, kisebbrendűségi komplexusban szenvedő újgazdagok önbecsülési zavarainak kezelésére vagy finom ízlésű úrilányok utcalányosításának számára.
Akik pedig egy másik dimenzióban tengetik létüket, használhatják a nyálelválasztás kiváltására is.
Egyéb értelemben fémvázon térgyeplő üvegszilánkok mesteri fényképezése.

Zamira 2012.01.30. 09:55:24

@Almaleves: "fémvázon térgyeplő üvegszilánkok mesteri fényképezése" :):):):):):)
süti beállítások módosítása