Art of Fashion

Givenchy Couture: hopp-kopp...

2012.01.25.

Zamira

 

A couture kollekciók iránti rajongásom mellett a szokottnál is fokozottabb izgalommal vártam Riccardo Tisci idei darabjait, mivel a tavalyi kollekció lélegzetelállító volt... Amennyire elvarázsolt akkor, most körülbelül akkorát koppantam - bár valószínűleg ebben közrejátszik a túlfűtött várakozás is...

A kollekció mindössze tíz ruhából áll, fehér, fekete és sötétbarna színeket kombinálva. Az alapvetően sötét hangulat, a tornatermi környezet és a már ismert hatalmas orrkarikák miatt nekem egy kicsit félelmetes az összhatás... Azonnal beugrott a fűrész... :) Szöges ellentéte a tavalyi pasztell árnyalatoknak, ami önmagában természetesen nem lenne probléma - rengeteg apró részlet, a Tisci-től már jól ismert precizitás és mégsem működik - legalábbis nálam... Hosszú ideig mélázva a képeken arra jutottam, hogy a barnát likvidálnám és lecserélném feketére, ettől az árnyalattól ugyanis sokkal nagyobbnak tűnnek a modellek mind vállban, mind popsiban... Nektek mi a véleményetek?

 

 

pics via FGR

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása