Art of Fashion

Giambattista Valli Couture

2012.01.24.

Zamira

 

A tegnapi Christian Dior után ma Giambattista Valli couture bemutatója folytatja a sort. A két kollekció fényében felmerül a kérdés, hogy vajon a fekete, a fehér, a piros, a lila és esetleg a rózsaszín fogják-e dominálni az idei couture kollekciókat? Eddig ugyanis nagyon úgy fest :)

Giambattista Valli kétség kívül imádja a csipkét (vagy még mindig nagy hatással van rá a tavalyi csipkeszezon :), ugyanis a kollekció csipkében gazdag, de emellett egyéb izgalmas dolgokkal is találkozhatunk: pöttyök, redők, masnik, fodrok. A legtöbb darab derékban karcsúsított - húzott vagy övvel díszített. Az impozáns arany nyakékeket is érdemes alaposabban megvizsgálni, én személy szerint túl soknak tartom, így biztosan nem aggatnám a nyakamra, de itt tökéletes kiegészítők, legfőképp a fekete csipkén. Kedvencem az első kis pöttyös ruha, a harmadik LBD, a fehér kabát a hatalmas masnis nyakkal, de a piros és a ciklámen hosszú ruhát és a grandiózus záró darabot is imádom :) Őszintén szólva, kicsit meglepődtem, hogy a smink és a haj itt is nagyon visszafogott... Összességében tőlem kap egy hatalmas lájkot! Nektek hogy tetszik? :)

 

 

pics via Vogue Paris

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.01.24. 16:31:59

A fekete-fehér és rózsaszín kombó mellett kiemelném a kötelező kockafejű lányok szerepeltetését.
A legalul látható asztalterítők viszont kimondottan illenek bálozni vágyó, újgazdag nejekre, továbbá kitűnni vágyó politikus feleségekre.
Az anyagválasztásnál figyelemmel kell lenni a viselőjének kebelméretére és a gravitáció által okozott torzulásaira, ereszkedettebb kinövés esetén nem ajánlott a tüll és selyem alkalmazása, annak túlságosan egyértelműsítő körvonalképzése folytán.
Jöhet a következő magas cuture, meg fogjuk azt is kritizálni haute kulturális fokon.
süti beállítások módosítása