Art of Fashion

Dior Couture - végre

2012.01.23.

Zamira

 

Ha az a kérdés, hogy a couture kollekciók közül mit várok a legnagyobb izgalommal, akkor a Dior egészen biztosan dobogós :) Azok után, hogy reggel a Dior Facebook oldalán terveket publikáltak a mai bemutató ruháiról, körülbelül óránként frissítettem a Vogue honlapját - hátha... A beszámoló után pedig végre a képek is felkerültek.

Őszintén szólva meg is lepődtem, meg nem is... Nem újdonság a makulátlan ízlés és az elegancia, viszont ezúttal a fűszer nekem hiányzik... Nagyon tetszenek a ruhák, de hiányolom, hogy nem állt el a lélegzetem egy pillanatra, ahogy eddig mindig... Évről évre talán ezért is a nagy várakozás: mi lesz vajon a meglepetés? Lehet, hogy ez volt a terv - az idén valami hordhatót alkotni, de én inkább Galliano hiányát érzem...

A katarzis hiányától eltekintve a kollekció tényleg nagyon jól sikerült. Első benyomásként elöntött a nosztalgia és az időutazás érzése. A színhasználat letisztult: fekete, fehér, piros, szürke és egy kis lila. Derékban szűk, térdig érő ceruza- vagy bő szoknya - tiszta ötvenes évek és classic Dior :) Imádom a grandiózus záró darabokat, valamint a minimalista sminket és a frizurát. LOVE!

 

 

pics via Vogue Paris FB

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2012.01.24. 09:48:49

Csodás... ehhez nincs sok hozzáfűznivaló!

SarahConnor 2012.01.24. 11:21:39

Nagyon szépek. Alulról a harmadik fotó a kedvenc.

encir 2012.01.24. 13:45:38

A hosszú ruhákhoz konty azért jobban illett volna.
Különben nagyon szépek, ízlésesek.
süti beállítások módosítása