Art of Fashion

Golden Globes 2012

2012.01.16.

Zamira

 

A hajnali órákban lezajlott az idei Golden Globes díjátadó, úgyhogy lássuk mit sorakoztattak fel a celebek a vörös szőnyegen. Őszintén szólva nem tudok egyértelműen győztest kikiáltani - Elle Macperson már önmagában is lenyűgözött, de Kate Beckinsale, Sofia Vergara, Charlize Theron és Salma Hayek is meseszép ruhát választott, Angelina Jolie hűvös eleganciájáról nem is beszélve. Helen Mirren választását is tökéletesnek tartom, mellette pedig különösen ajánlom figyelmetekbe Tilda Swinton karpereceit. Melyik ruha a kedvencetek? :)


1. Elle Macperson Zac Posen ruhában. Nem véletlenül ragadt rá a "The Body" elnevezés - még most is hibátlan az alakja. Én is így akarok kinézni 48 évesen :)

2. Angelina Jolie végtelenül egyszerű Atelier Versace ruháját hihetetlenül különlegessé teszi a piros nyakrész, melyhez színben tökéletesen harmonizáló clutch-ot és rúzst választott.

3. Kate Beckinsale Cavalli ruhája szintén egyszerű - imádom a minimalista összhangot az ékszerek és az estélyi között.

4. Talán Salma Hayek Gucci ruhája az, mely leginkább megdobogtatja a szívemet - LOVE :)


5. Charlize Theron Dior Couture-t választott, melynek a színe és a deréktájon lévő díszítése és gyönyörű. Nekem egy kicsit a ruha felső része szúrja a szememet, olyan mintha le akarna róla esni és túlságosan lapítja...

6. Imádom Vera Wang ruháit, ennek ellenére Sofia Vergara választása nem kifejezetten egyezik az én ízlésemmel, elsősorban a "cirádás" alsó rész miatt, viszont ő lehengerlően fest benne.

7. Tilda Swinton Haider Ackermann ruhája a blézeres megoldás miatt tetszett meg, mely estélyi ruhákat illetően ritka megoldásnak számít, illetve amint említettem a karpereceket is érdemes közelebbről megkukkantani.

8. Nagyon tetszik Helen Mirren Badgley Mischka ruhája: tökéletesen töri meg a gyönyörű indigókék árnyalatot a csillogó derékdísz, illetve teljes az összhang az egyszerű felső rész és a tollas szoknya között (ami lehet, hogy nem toll, de nem látszik jól, úgyhogy további információ erejéig önkényesen kinevezem annak :).

9. Claire Danes J. Mendel ruháját a különleges hát rész teszi izgalmassá.

10. Őszintén szólva Jessica Alba levendula lila Gucci ruháját megnéztem volna a díszek nélkül is - gyanítom, hogy úgy jobban tetszett volna, de azért így is lehengerlően festett benne :)

11. Véleményem szerint Heidi Klum Calvin Klein ruhája elnyerte az este legpuritánabb címét, azonban a gyönyörű türkiz nyakék miatt itt a helye :)

12. Emma Stone Lanvin ruháját a világosabb árnyalatú oldal rész és az impozáns öv teszi még különlegesebbé. Lanvin szerelmesként imádom :)

13. Nicole Kidman Versace ruhája azonnal felismerhető a szegecsekről. Nektek hogy tetszik? 


14. Viola Davis Pucci ruhája elsősorban azért kapott itt helyet, mert nagyon megtetszett, ahogy a burgundi harmonizál a bőrszínével, de egyébként is szép :)


15. Végül pedig Mila Kunis Dior ruhában, mely nagyon egyszerű, de itt is az összkép tetszett meg. Szolid smink, egy gyűrű és egy pár fülbevaló - tökéletes összhang és minimalista elegancia.

pics via The HR Glamour

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása