Art of Fashion

Versace for H&M Cruise

2012.01.04.

Zamira

 

Most tudtam meg, hogy nagy erőfeszítések árán és igaz, hogy második nekifutásra, de sikerült az egyik legrázósabb vizsgám az éppen aktuális beszámolási időszakban - jupiiiii :) - úgyhogy ennek okán megérdemeltnek éreztem, hogy a blog Facebook oldalán való képmegosztás mellett végre kicsit jobban nézelődjek imádott divatvilágomban és pötyögjek nektek néhány sort :) Nem is kellett sokáig kutakodnom és máris szembe jött velem a Versace és a H&M kollaborációjának legújabb gyümölcse. A Cruise kollekciót Abbey Lee Kershaw mutatja be, akit személy szerint nagyon szeretek, de ezeken a képeken elég unottnak tűnik... A ruhák viszont kellemes meglepetésként szolgálnak! A korábbi Versace for H&M darabokhoz képest sokkal visszafogottabb, semmi giccs és felfoghatatlan színkombináció. Természetesen a minták ezúttal sem maradhattak el, de nekem ez most tetszik! Ti mit gondoltok? :)

Következő (remélem mihamarabbi) bejelentkezésemig jó tanulást, munkát etc... mindenkinek, a vizsgázó sorstársaknak pedig kitartást és sok sikert :)

 

 

pics via DS

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2012.01.04. 09:42:27

Hát nem túl változatos kollekció, az biztos...

Zamira 2012.01.05. 11:36:32

@topankablog.hu: hát igen, de még mindig jobb, mint az előzőek :)
süti beállítások módosítása