Art of Fashion

Panyizsuzsi Zsolna ékszerkollekció

2011.12.05.

Zamira

 

Nem is olyan rég olvashattatok itt a blogon az őszi-téli kollekcióról, december 1-én pedig újabb különlegességgel rukkolt elő Panyi Zsuzsi.

Karafiáth Orsi után ismét az irodalom tájáról érkező hölgy ihlette meg Panyi Zsuzsit: Ugron Zsolnának tervezett kollekciót. Ugron Zsolnának tavaly novemberben jelent meg első igen nagysikerű könyve, az Úrilányok Erdélyben. Idén egy rendhagyó szerelmi regény, a Szerelemféltők társszerzőjeként egy egész furcsa világba kalauzolja el az olvasókat.

Zsuzsit különösen inspirálják a krosszkultúrális együttműködések, valóban hisz az alkotóerők szinergikus hatásában. A Zsolna-medál egy valóban különleges panyizsuzsi ékszer, mert teljesen más, mint az eddigiek. A kollekció szakított panyizsuzsi világának folytonosságával és merészen új színvilágot, más jellegű anyagot és új formát kapott a tervezőjétől.

Panyi Zsuzsi a Zsolna kollekcióról:

"Mindig izgalmas személyre szóló ékszert tervezni. Megtalálni a harmóniát a személyiségében, mozdulataiban, a jellemző gesztusaiban. Ezeket szeretem lefordítani az üveg nyelvére és tükrözni ezt formában, színekben. Élvezem ezt az üvegbe égetett lélekbúvárkodást..."

Felhívom figyelmeteket, hogy a panyizsuzsi honlapján most megvásárolhatjátok a Zsolna láncot az Úrilányok Erdélyben vagy a Szerelemféltők című könyvekkel, illetve mindkettővel együtt. Részletekért katt ide! Ne feledkezzetek meg továbbá a blog Facebook oldalán zajló játékról, mellyel egy tetszőleges színű panyizsuzsi mono medált és egy gyűrűt nyerhettek :) Részletek itt!

 

 

via panyizsuzsi

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillámpóni 2011.12.05. 21:47:00

Ulpius-nap van az indexcímlapon? Karfiol, Tészta Kata... Faludy... mi a pöcs már? Remélem még becsusszan egy Gerlóczy ihlette poszt, és kivan a korakétezres évek szadesz csodacsapata. Ja, meg persze Jancsó bá. Él még? Remélem is.
süti beállítások módosítása