Art of Fashion

Party hangulat Michael Kors módra

2011.11.30.

Zamira

 

Meglátod, megszereted :) Azt hiszem ennyivel megragadtam Michael Kors ünnepi kampányának a lényegét :) Karmen Pedaru mellett Simon Nessman, Emily Senko, Taylor Fuchs, Armando Cabral és Grayson Gettys mókáznak. Imádom az olyan képeket, melyek mosolyt csalnak az ember arcára, pláne hogy az ilyen zord, zimankós időben különösen nagy szükségünk van rá. Még a party hangulatomat is meghozta most ez a sorozat, pedig ebben a téli időszakban, amikor olyan hideg van, hogy éppen csak nem jön velem szembe jegesmedve ha kilépek az utcára, kifejezetten óckodok kitenni itthonról a lábamat...

Miután az egekig magasztaltam a kampány hangulatát, figyelmetekbe ajánlanám a kiegészítőket :) Gyönyörű arany karperecek, órák, gyűrűk és karkötők. Azt hiszem, kétség kívül kijelenthetem, hogy az idei téli hónapokban nagy divat az arany, mint szín - ezt demonstrálja az előző posztom is (itt). Hirtelen nem is jut eszembe olyan tervező, aki ne csempészte volna bele akár minimálisan is az aranyat az ünnepi kollekciójába. Úgy látszik, hogy a karácsony és az arany örök :)  A képeket mellesleg a zseniális Mario Testino készített :) LOVE!

 

 

pics via DS

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása