Art of Fashion

Arany alma

2011.11.21.

Zamira

 

Hallottam már néhány módszerről, melyekkel vizuálisan fel lehet turbózni a notebookokat - például matricák, mintás védőfóliák vagy különböző öntapadós akármik, azonban ami most jön az egészen meglepett... 24 karátos arannyal bevont Macbook Pro és akinek ez nem lenne elég, az kirakathatja gyémántokból az Apple almát. A Computer Choppers névre hallgató cég gyakorlatilag mindent kicicomáz, amit csak szeretnénk: iPhone-t, iPad-et, iPod-ot, iMac-et, Macbook-ot, Xbox-ot, Wii-t, Blackberry-t, Playstation-t, de akár olyan klasszikus háztartási gépeket is, mint például a párologtató... Tulajdonképpen csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a különc elektronikus kütyük kialakításának (bár valljuk be, aki egy Apple-t arannyal kikupál, az valószínűleg nem számolgatja a filléreket és még nagyobb bizonyossággal állíthatom, rossz ajtón kopogtatott a jó ízlés osztásakor... de persze lehet, hogy csak velem van a probléma :) Tudom, hogy ízlések és pofonok, de nekem ez már nagyon csicsás... Viszont szeretném tudni, hogy ti mit gondoltok :) Like vagy dislike?

 

 

pics via Computer Choppers

7 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flúgatlan 2011.11.22. 09:07:05

Nagyon nem tetszik.

Ingyen se kéne (legfeljebb, hogy eladjam). Ez a szín nem megy a funkcióhoz szerintem. És praktikusan is rossz: a kijelző környéként semmi se csillogjon, mert zavar a kép nézegetésében.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.11.22. 09:41:34

Így legalább nem bukja el a gép árának 70%-át az első évben.

passzívház tervek · http://www.passzivhaztervek.hu 2011.11.22. 10:10:20

@Flúgatlan: Nem a funkcióhoz nem megy a szín, hanem egyszerűen nem szép. Duzzogva használnám csak.

voodoux 2011.11.22. 12:26:09

biztos jó a hűtése?

Pistike_ 2011.11.22. 12:33:17

A válság 2 ismérve ... Az emberek nagy része éhezik, a gazdagok meg ilyenekre szórják a pénzt. Remek. Nem mellesleg ronda mind.

igazságos 2011.11.22. 13:17:47

@Flúgatlan: én elfogadnám a laptopot. Egyébként az iPad 2 hol van? Hiányolom nagyon, különösen, mivel most ruháznék egybe.

Egyébként nekem az egészben azok a gombok gusztustalanok, az aranyhoz nagyon nem megy a fekete. A belső része irritáló, míg kívül nagyon tetszetős, nekem bejön. A képek egyébként mindig becsapósak, élőben kellene látni.

iPhone-on meg egyenesen kiakadtam. Csúnya.

@chipanddale74: Na ja, sőt még értékesebbé válik, így az aranyárakat nézegetve...
süti beállítások módosítása