Art of Fashion

Charm - avagy apróságok táskákra

2011.11.15.

Zamira


Ha meghallom a charm kifejezést, akkor azonnal Thomas Sabo jut eszembe, akinek gyönyörű kis medáljait nyakláncokra, karkötőkre lehet aggatni - most azonban nem róla lesz szó :) Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy van-e bevett magyar megfelelője a táskákat illető charm kifejezésnek, még soha nem hallottam, illetve olvastam táskamedálról, legfeljebb táskadíszről... no, de nem is az a lényeg hogyan hívjuk őket, hanem konkrétan a kütyük, úgyhogy összeszedtem nektek a szezon legcukibb apróságait.

Véleményem szerint abszolút győztes a kategóriában a Louis Vuitton - legalábbis ami az általam talált charmokat illeti, de a Miu Miu miniatűr táskáit is el tudnám képzelni egy-két tatyómon. Érdemes még kiemelni a "szőrmókokat". Idén kétség kívül nagy népszerűségnek örvend a MŰszőrme! ha sálról, mellényről, kabátról van szó és természetesen a kiegészítőket sem hagyta érintetlenül a trend, úgyhogy aki szeretné a táskáit ilyesmivel feldobni, az kövesse a Gucci példáját. Én személyesen nem tudok megbarátkozni a látványukkal, még akkor is ha tudom, hogy mű... Visszakanyarodva, nagyon mókásak a Prada apróságai. "Trick" névre vannak keresztelve és mindegyiknek van keresztneve is :) Nem kizárt a celeb inspiráció, mint például Gaga vagy Axl Rose :) Melyik a kedvencetek?

 

Louis Vuitton

 

 

 

Miu Miu

 

Chloé

 

Marc by Marc Jacobs

 

Jimmy Choo

 

Gucci

 

Prada

 

pics via PB

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.16. 10:27:44

És remélem, hogy ők fair-trade-elnek...
süti beállítások módosítása