Art of Fashion

Panyi Zsuzsi őszi-téli kollekciója

2011.11.10.

Zamira

 

A napokban kaptam egy e-mailt Panyi Zsuzsi új kollekciójának ajánlásával. Őszintén szólva láttam már néhány ékszerét, de mivel főleg ezüst-, illetve fém kacatokat szeretek kiegészítőként magamra aggatni, így munkásságát nem nagyon követtem eddig figyelemmel... - sajnos! Most viszont átböngésztem az idei őszi-téli ékszereit és annyira magával ragadott, hogy nem is álltam meg! A-Z-ig átbogarásztam a honlapját és teljesen elvarázsolt a sok színes apróság - gyűrűk, övek, övcsatok, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, medálok, kitűzök és Zsuzsi nem feledkezett meg a kisebbekről sem, ugyanis gyerekékszerek is gazdagítják a repertoárját. A leggyönyörűbb árnyalat véleményem szerint a türkiz - mindent el tudnék fogadni ebből a színből :) Csak ajánlani tudom a honlapját, biztos vagyok benne, hogy mindenki talál rajta kedvére valót! A továbbiakban bővebben olvashattok az új kollekcióról, illetve egy kis ízelítő képek formájában :)

 

 

Szín.tiszta.üveg nemesítve

Ez a három szó jellemzi legjobban panyizsuzsi üvegből készült designékszereit. Jól érzékelhető, hogy ez a személyes odaadás minden darabon megmutatkozik.

A 2011 ősz-tél panyizsuzsi kollekció igen izgalmasan indul: Visy Dóri ötvösművésszel közösen két ezüstkollekciót is megálmodtak: az Ikon-t és a Fragil-t. Ráadásul Dóri rendhagyó módon is kivette részét a közös munkából: az ékszerekhez készült divatképekhez ő állt modellt.

Az Ikon - a maga nemében - egy igen fajsúlyos sorozat. Egy ékszer és viselője között különleges kapcsolat van. Egy medál vagy egy gyűrű is sok mindent elmesél viselőjéről. Épp ezért nem tekinthető egyetlen ékszer sem műtárgynak vagy dekorációnak. Az Ikon viselésekor mi magunk is ikonná válhatunk. Az Ikon kollekció két típusú nyaklánccal és két gyűrűvel lett bemutatva. Az egyik gyűrű a már igen nagy kedveltségnek örvendő panyizsuzsi Karafiáth sorozat darabjának újragondolása.

 

 

A Fragil - ahogy a neve is érzékelteti - a női törékenység értékét helyezi a központba. Egy nő nem egyszerűen tárgyakat használ, hanem az általa viselt ruhákon és ékszereken keresztül a világ is érzékelheti a női hangulatváltozásokat és érzelmeket. A Fragil gyűrű letisztult, egyszerű formáját a hangsúlyos színek dinamizálják. Különlegessége, hogy egyszerre akár három darabot is lehet viselni belőlük, így a színválasztásokkal valóban visszatükröződhet a női hangulat- és érzelemváltozás. A Fragil fülbevaló kecses formája és merevsége látszólag ellentmondásban állnak egymással, de az üvegbogyó lágysága és színvilága oldja fel a női törékenység paradoxonját. Az Ikon és a Fragil kollekció is 925-ös sterling ezüstből készültek és összesen 18 szín közül lehet kiválasztani a legtesthezállóbbat. A Fragil gyűrűk egyedi méretre készülnek. A webshopban megtalálhatóak az új termékek.

 

 

via panyizsuzsi

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.11. 14:31:25

Ki hordja a hátán a nyakláncot??? :) És a bokalánc hol marad? És a köldökpírszing???

Nem teljes a szett... ;)

Zamira 2011.11.12. 16:44:56

csak a kép kedvéért van a hátán a lánc ;) deee, egyébként szoktak így is hordani pl olyan ruhához, felsőhőz, aminek nagyon mélyen ki van vágva a háta ;)
süti beállítások módosítása