Art of Fashion

Egy cseppnyi street style, avagy a clutch poszt

2011.10.28.

Zamira

 

Mindig szeretek street style oldalakon nézelődni, ezért is születnek néha a Lookbook, Scott Schuman, Garance Doré vagy egyéb személyes blogok által inspirált, főleg az utcákon fotózott képekből álló bejegyzések. Tulajdonképpen ez is egy street style poszt, azonban ezúttal a hangsúly nem a komplett szetteken van, hanem konkrétan válltól derékig tart a fókusz: szebbnél szebb clutch-ok, karkötők, gyűrűk, órák... Azt hiszem nem meglepő, hogy egyszerűen lehetetlen kedvencet választani... Gyönyörű színe van a türkiz táskáknak, különleges a pink és a narancs, de a fekete borítéktáskákkal is gond nélkül el tudnék rohangálni :) Imádom a hangjegyes táskát és a bagoly nyakláncot :) Van abszolút kedvencetek? :)

 

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fashionvictimhu · http://www.fashionvictim.hu 2011.11.10. 16:33:16

Bár a posztban a kiegészítőkön van a hangsúly, nekem a 3. kép tetszik a legjobban, ugyanis az Anna Dello Russo-n lévő csodás Balmain ruha egyik "testvére" az enyém.
Egyébként a többi kép is szuper.

zitush (törölt) 2012.02.29. 13:48:29

uhh, kábé minden képen a csaj körmét és a táskáját néztem meg a leginkább:D mindegyik nagyon jó.
süti beállítások módosítása