Art of Fashion

Gabonapehely és egyéb finomságok újraértelmezve

2011.10.27.

Zamira

 

The Glam Foodie (Tricia Clark-Stone) fejéből pattant ki az ötlet, hogy ugyan miért ne ötvözhetné az ételek és a divat iránti szeretetét. Alapgondolata az volt, hogy teljesen hétköznapi dolgokat fűszerezzen meg a luxus érzésével, így született meg többek között a Louis Vuitton, a Burberry és a Cartier gabonapehely, a Chanel fagyi, a Gucci tejszelet, a Burberry shake és a D&G finomság is. Zseniális ötlet :) Mindenesetre azért elmosolygok a gondolaton: reggel nem a gardróbban, hanem a konyhában megy a nagy dilemma: Chanel vagy Gucci...? :)

 

 

pics via Trendland

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

europaer 2011.10.28. 08:00:44

Amire a divat és a piac rátelepül, az felértékelődik - papíron, de elsilányul a valóságban... Lásd a natúr, valamint a cukros/csokis/tejes/adalékanyagos/színezékes müzlik közötti különbséget... Ha megtehetném se vennék belőlük.
süti beállítások módosítása