Art of Fashion

Lady Gaga és a MAC

2011.10.21.

Zamira

 

Arról már egészen biztosan hallottatok, hogy a Viva Glam jelenlegi arca Lady Gaga. Érdemes megjegyezni, hogy minden eladott Viva Glam rúzs teljes (!) ára a MAC AIDS alapítványához kerül, melynek célja a HIV-vírussal fertőzöttek és az AIDS-es betegek kortól, nemtől és bőrszíntől független segítése. A MAC AIDS honlapján megtekinthetitek, hogy mi mindent lehet fedezni egy rúzs árából - például egy pár cipőt AIDS-ben elhunyt szülők árvájának vagy 18 szülinapi tortát... 

A futó kampány szlogenje: "Live with passion, love with protection". Az üzenet terjesztéséhez rajongóit is bevonta Gaga, melynek eredményeként megszületett a remekmű, ugyanis a Masterpiece névre keresztelt ruha több ezer "kis szörnyecske" arcképéből lett összeválogatva. Mellesleg a ruha árnyalata megegyezik a rúzs színével! Hatalmas like az ötletnek, a megvalósult filmnek és természetesen a MAC-nek, illetve az alapítványnak.

 

via Ftape

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása